ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ | ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

 

Η εταιρεία μας JV IS RECYCLE & GERMANTEC LTD δραστηριοποιείται στο τομέα της συλλογής, διαχείρισης και εμπορίας ανακυκλώσιμων υλικών (πλαστικό/χαρτί) σε όλη την Κύπρο και το εξωτερικό πέραν των δέκα χρόνων. Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον τομέα της αποκομιδής και διαχείρισης απορριμμάτων.

 

Με σταδιακά βήματα και μια υγιή εξέλιξη φτάσαμε πλέον στο σημείο να είμαστε ίσως η μεγαλύτερη εταιρεία συλλογής και διαχείρισης εμπορικού/βιομηχανικού χαρτιού και πλαστικού στην Κύπρο. Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητα στα προϊόντα μας, χάρη στην πλήρως οργανωμένη υποδομή μας και στο έμπειρο προσωπικό μας. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες βιωσιμότητα της διαχείρισης απορριμμάτων στους πελάτες μας. Η εταιρεία μας έχει ως έδρα την βιομηχανική περιοχή του Γερίου στη Λευκωσία.  ενώ απευθυνόμαστε στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα με μοναδικό μας στόχο τη μακροχρόνια συνεργασία με όλους τους συνεργάτες μας.

 

Διαθέτουμε πρέσες δεματοποίησης, πλήθος press containers και ανοιχτών κάδων, φορτηγά Hook Loaders, καθώς επίσης παρέχουμε την υπηρεσία σαν εταιρεία, στο τομέα της ανακύκλωσης που κάνει συλλογή χαρτιού και πλαστικού με φορτηγά απορριμματοφόρα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τόσο για καθιερωμένες συλλογές όσο και για έκτακτες περιπτώσεις. Διαθέτουμε προσωπικό και εξοπλισμό σε όλη την Κύπρο και με το τρόπο αυτό συλλέγουμε ανακυκλώσιμα υλικά από όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας και να σας παρέχουμε μια αξιόπιστη λύση.

 

Από την ημέρα ίδρυσής μας, η πορεία μας ήταν πάντα ανοδική και επιτυχής, με αποτέλεσμα να καθιερωθούμε ως ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο της ανακύκλωσης πλαστικού και χαρτιού.